Must have της Άνοιξης

by - Απριλίου 20, 2013

Και ναι επισήμως είμαστε στα μέσα της άνοιξης....οπότε καιρός για τα must have της άνοιξης.
1) Chanel Chance τι ποιο σημαντικό από το αγαπημένο σου άρωμα. Είναι λουλουδάτο κοριτσίστικο και άκρος κατάλληλο για την άνοιξη.

2)Το καινούριο μου make up  είναι το FIT me της Maybelline. Δεν έχω καταλήξει εάν το αγαπώ ακόμα πάντως σίγουρα μου αρέσει και το χρησιμοποιώ καθημερινά. Επιπλέον βγαίνει σε πάρα πολλές αποχρώσεις ώστε να ταιριάζει στην κάθε επιδερμίδα ξεχωριστά.
Follow my blog with Bloglovin
3)Το μικρό κόκκινο κουτάκι-δοχειάκι-μπουκαλάκι ( δεν ξέρω πως να το πω . Είναι το Tender Care Cherry της Oriflame. Είναι κάτι σαν βαζελίνη το οποίο ενυδατώνει τρομερά κάθε ξυρό σημείο του σώματος. Προσωπικά το χρησιμοποιώ ως lipbalm ή το χρησιμοποιώ για τους αγκώνες που τείνουν να είναι ξυροί. Το πιο τέλειο? μυρίζει σαν κεράσι και σου έρχεται να το φας (προς θεού μην το δοκιμάσετε όμως).

4) Το ρουζ είναι το live pink (050) της Rimmel london. Είναι ένα απαλό ροζ που σου δίνει φρεσκάδα και ζωντάνια ακριβώς αυτό που θέλεις την άνοιξη. Το προϊόν αυτό δεν θα το βρεις στην Ελλάδα από όσο ξέρω αλλά θα πρέπει να το παραγγείλεις μέσω internet, είναι αρκετά φθηνό με τη τιμή να κυμαίνεται γύρω στα 5 ευρώ.


5) Ένα από τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα για χείλη είναι το chubby stick της clinique. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι το 07 super strawberry δεν θα έλεγα ότι το χρώμα μοιάζει με φράουλα αντιθέτως μοβίζει λίγο αλλά είναι πολύ χαρούμενο και αφήνει ένα glossy τελείωμα στα χείλη σου.

6) Τέλος δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε ένα bronzer μιας και μετά το χειμώνα δείχνουμε χλωμές είναι ωραίο να έχουμε κάτι που να μας ζωντανεύει. Ακόμη με αυτό μπορούμε να κάνουμε το πρόσωπό μας να δείχνει λεπτότερο. Το συγκεκριμένο που χρησιμοποιώ είναι απίστευτα φθηνό αλλά κάνει τη δουλεία του στο έπακρο το όνομα αυτού 02 love to be matt bronzing powder της essence.

You May Also Like

0 σχόλια

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τα σχόλια σας!!! Αν σας άρεσε η δημοσίευση μου κάντε την share στο facebook αυτό θα με έκανε πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ πολύ και τα λέμε σε επόμενο post.