Ποια φορέματα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη..?

by - Μαΐου 31, 2013

Από αύριο επισήμως μπαίνει το καλοκαίρι.
Έτσι όλες μας θέλουμε να δείχνουμε πιο όμορφες και λαμπερές από ποτέ! Είναι η περίοδος που λέμε  "πο πο πάχυνα μες το χειμώνα" και δεν έχουμε προλάβει να χάσουμε τα παραπανίσια κιλά ακόμη....αλλά μην στεναχωριέστε κορίτσια τη βρήκαμε τη λύση!!!!
Πιο συγκεκριμένα τα φορέματα που έχουν ζώνες στη μέση, η ανοίγει η γραμμή τους προς τα κάτω μας δείχνουν πιο αδύνατες και καλύπτουν και την περιφέρεια....προσωπικά όμως δεν είναι και από τις αγαπημένες μου επιλογές. Για αυτό υπάρχουν και αυτά που είναι κολλητά αλλά το σχέδιο του φορέματος κάνει κάτι σαν κόψιμο στη μέση με μαύρο χρώμα ( επειδή όμως νομίζω ότι δεν πολύ καταλάβατε τι λέω θα βάλω μια φωτογραφεία).
Το συγκεκριμένο φόρεμα το βρήκα στο κατάστημα H&M. Σας παραθέτω και το αντίστοιχο link άμα θέλετε να το δείτε.http://www.hm.com/gr/product/13438?article=13438-C#article=13438-B

Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλες σας με λαμπερές εμφανίσεις.


You May Also Like

1 σχόλια

  1. Γειααα... μιας που θα παώ δευτερη φορά διακοπές και είμαι έτοιμη για μια ακόμα αγορά μαγιό... έχεις να μου προτείνεις τίποτα σύμφωνα με τον σωματότυπο μου. Ανείκω στην κατηγορία μικρό στήθος αλλά αυτό πουμου προτέινει εδώ δεν με βοηθάει https://www.ediva.gr/vres-idaniko-magio-soma/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τα σχόλια σας!!! Αν σας άρεσε η δημοσίευση μου κάντε την share στο facebook αυτό θα με έκανε πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ πολύ και τα λέμε σε επόμενο post.